Projecten waar we trots op zijn

Bij CKX schreven wij al een heleboel succesverhalen. Samen én apart realiseerden we al heel veel leuke projecten waarop we écht trots zijn.

Van het ontwerpen van een huisstijl tot het ontwikkelen van een custom website; van het bedenken van creatieve slagzinnen tot het schrijven van SEO-geoptimaliseerde content, elk project heeft een uniek verhaal.

Website Hosting

Twee nieuwe websites mét betrouwbare hosting voor Thomas Erkens

Tuinaanleg met een twist, daarvoor moet je bij Thomas Erkens zijn. Daar hoort natuurlijk een website van hetzelfde kaliber bij samen met betrouwbare hosting.

Lees meer

Website Cms Design Copywriting Hosting

Een CMS op maat voor Pro Aqua

Voor aquariuminstallatiebedrijf Pro Aqua dook CKX in de wereld van de contentmanagementsystemen. Het bedrijf gaf zijn online aanwezigheid een boost met de hulp van CKX.

Lees meer

Website Design Copywriting Hosting

De online én offline aanwezigheid van Kitvoegwerken Luc Luyckx

Bij de opstart van zijn bedrijf Kitvoegwerken Luc Luyckx klopte Luc aan bij CKX. Zowel voor zijn online als offline visitekaartje kon hij op ons rekenen. Zijn nieuwe huisstijl met logo en veilige website met SEO-teksten trekken elke dag nieuwe klanten aan.

Lees meer

Website Digitalisering Design Copywriting Hosting

Een flexibele digitale oplossing voor Kids4Kids

CKX voorziet Kids4Kids, een vzw met een hart voor sport en kinderen, van verschillende digitale oplossingen, o.a. hosting en copywriting. Zo kan de organisatie haar missie doeltreffend uitdragen en een groter publiek aanspreken.

Lees meer

Website Digitalisering Design Cms

CKX tovert ijssalon de Potter om tot een gedigitaliseerde onderneming

De samenwerking tussen De Potter en CKX bewijst dat traditie én digitalisering hand in hand kunnen gaan. Het nieuwe intranetsysteem op maat stelt het bedrijf in staat zijn bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Lees meer

Website Design Copywriting Hosting

Eindelijk een coole website voor Airco Koeling David

Airco Koeling David was al online aanwezig, maar zijn website kon een frisse wind gebruiken. CKX bouwde voor hem een volledig nieuwe website met een cool design en schreef SEO-blogposts. Dankzij het geüpdate contactformulier krijgen klanten nu efficiënter offertes.

Lees meer

Klaar om je klanten online te begroeten?

Neem contact op