Een CMS op maat voor Pro Aqua

Wie een aquarium wil laten installeren of (her)inrichten vindt zijn gading bij Pro Aqua. Ook voor het onderhoud staat het bedrijf van Jeroen Buys met alle plezier in. Zo blijft uw aquarium gezond als een vis. Overtuigd van de kracht van een sterke online aanwezigheid én het belang van cybersecurity, klopte Pro Aqua bij CKX aan.

Het project startte met intensief overleg over het websiteontwerp en de websitecontent. Met die informatie gingen Martijn en Marlies aan de slag om een website op maat ineen te boksen. Het resultaat mocht er zijn. Om de merkidentiteit te versterken, hielpen we ook met het unieke domein van het bedrijf: proaqua.fish.

Na de website een tijdje actief te gebruiken, stootte Jeroen op de limieten van zijn Mini-website en besloot hij te upgraden naar het Basic CMS-pakket. Dankzij zijn contentmanagementsysteem (CMS) op maat kan hij nu zelf regelmatig nieuwe content en blogposts online zetten. Die vormen een bron van informatie voor mensen met interesse in de wondere wereld van de aquaria. De posts zijn niet alleen informatief en interessant voor de bestaande klantenkring van Pro Aqua, maar helpen ook om nieuwe geïnteresseerden aan te trekken. Elke blogpost wordt door Marlies gereviseerd en geoptimaliseerd voor SEO, om zijn bereik en zichtbaarheid in de zoekmachines te maximaliseren. Zo kreeg de online aanwezigheid van Pro Aqua een boost.

Bij CKX zijn we trots op ons vermogen om een digitale totaaloplossing te bieden. We combineren met veel enthousiasme webdesign, contentcreatie en SEO-optimalisatie om tot een uniek, op maat gemaakt product te komen voor elke klant.

Wat vindt Pro Aqua van CKX?

Nu je onze kant van dit succesverhaal hebt gelezen, ben je vast ook benieuwd naar wat Pro Aqua te zeggen heeft.

Wil jij ook een succesverhaal met ons schrijven?

Neem contact op

Martijn en Marlies vormen een jong en dynamisch team dat zowel technische know how als copywriting combineert onder één dak. Goede vormgeving in een hedendaags jasje met correcte SEO teksten leggen een stevige basis, daarnaast denken ze creatief mee en zijn ze heel reactief tijdens het proces.

Icoontje van een quote
Foto van Jeroen Buys
Jeroen Buys
Zaakvoerder, Pro Aqua