Online en offline teksten voor jouw bedrijf

Zoek je een copywriter om je verhaal te vertellen? Bij CKX zetten we jouw woorden om in bondige, krachtige teksten. Die sluiten nauw aan bij de eigenheid van je bedrijf en trekken effectief extra klanten aan. De taal van je klanten spreken is namelijk voorwaarde nummer één voor succes.

Als liefhebbers van strakke copy zetten we in op een correcte spelling en grammatica, een vloeiende stijl, een logische structuur en een solide zinsbouw. Zo kom jij professioneel over en dat is exact wat je wil voor je bedrijf.

Maar goede copywriting is meer dan alleen menselijke lezers aanspreken. Webteksten moeten ook machines overtuigen. Met de nodige technische kennis over SEO-copywriting en zoekmachine-optimalisatie zorgen we dat je vlot gevonden wordt op Google. We gebruiken met andere woorden onze expertise om jouw teksten - en dus website - te laten scoren. Aan de hand van een zoekwoordenonderzoek bepalen we op welke keywords we ons moeten richten. We voegen deze strategisch toe aan je webteksten en geven ook de nodige aandacht aan metateksten en alt-tags.

Ook offline teksten die wél alleen voor menselijke lezers bedoeld zijn, schrijven we met alle plezier. Flyers die jouw USP’s duidelijk maken, brochures die jouw product verduidelijken of andere tekstsoorten zijn ook helemaal ons ding. Ongeacht voor welke tekst je ons inschakelt, je kunt erop vertrouwen dat CKX jouw verhaal van A tot Z verzorgt voor een maximale impact.

CKX - jouw copywriter in Bilzen en omstreken!

Klaar om je klanten online te begroeten?

Neem contact op