Een veilig en up-to-date digitaal uithangbord

Wil je opvallen in de digitale wereld? Kies dan voor een website van CKX. Net zoals een indrukwekkende etalage of mooi visitekaartje je bedrijf offline onderscheidt, trek je online klanten aan met een verzorgd, modern en up-to-date digitaal uithangbord. Dat weerspiegelt niet alleen de huisstijl, maar ook de professionaliteit en dynamiek van jouw bedrijf.

Bij CKX is je website veel meer dan een informatief platform, het wordt een actief onderdeel van je bedrijf. Of je nu nieuwe klanten wil aantrekken via Google, digitale toepassingen wil inzetten om tijd te winnen of je prijzen wil optimaliseren, wij maken het mogelijk.

Benut het potentieel van automatisering met CKX, want wij zijn veel meer dan een klassieke websitebouwer of -designer. Laat je website routinetaken overnemen zoals offertes genereren of afspraken inplannen. Zo bespaar je jezelf en je klanten tijd, een win-win. Bovendien kan je website ook taken zoals stockbeheer overnemen.

Meten is weten. Daarom bieden we data-analytics aan om je interessante inzichten te geven over je bezoekers, verkoopcijfers en contacten. Op basis van deze gegevens kan je je bedrijf verder ontwikkelen en je klantenbestand uitbreiden. Je betaalt hier niet extra voor, dit zit inbegrepen in de hosting van je website.

Voor ons is veiligheid de standaard. Aangezien cybersecurity essentieel is, zorgen we voor een veilige website zonder dat je een extra beveiligingspakket hoeft aan te schaffen.

CKX ontwerpt en bouwt voor jou een website zoals jij dat wil, met of zonder contentmanagementsysteem. Wat je ook kiest, een responsive design dat er op alle toestellen geweldig uitziet, snel laadt en up-to-date blijft, heb je sowieso. Met CKX geeft je je online aanwezigheid een boost!

CKX - jouw websitebouwer in Bilzen en omstreken!

Klaar om je klanten online te begroeten?

Neem contact op