Design dat indruk maakt, van logo tot huisstijl

Je hebt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. En dat doe je met een logo of huisstijl ontworpen door CKX. Ook voor printdiensten ben je bij ons aan het juiste adres.

Bij CKX geloven we dat een krachtig logo de basis is van je merkidentiteit. Wij luisteren naar jouw verhaal en gaan dan aan de slag. Door nauw samen te werken, ben je zeker van een uniek, herkenbaar en tijdloos logo dat een blijvende indruk achterlaat. Van idee tot uitvoering, we zorgen ervoor dat je logo uitstraalt waar je bedrijf voor staat.

Maar daar stopt het niet. Door ook je huisstijl door CKX te laten ontwerpen kies je voor complete merkconsistentie. Van je logo tot je website. Daarnaast maken we ook designs voor print. Visitekaartjes, flyers en ander drukwerk voor je bedrijf ontwerpen we met alle plezier. Zo komt je merk tot leven, online en offline.

Verder biedt CKX verschillende printdiensten aan. Na het ontwerp van je visitekaartjes, flyers of andere producten zorgen we dus ook dat je ze fysiek in handen krijgt. Op die manier sluiten de printproducten naadloos aan bij alle andere bedrijfscommunicatie en krijgen je klanten een herkenbare en consistente merkbeleving.

CKX - jouw (web)designer in Bilzen en omstreken.

Klaar om je klanten online te begroeten?

Neem contact op