Wij gaan voor duidelijkheid

Een website kan complex zijn, maar de prijs hoeft dat niet te zijn. Je hoeft geen ingewikkelde combinaties te maken tussen verschillende soorten hosting, hoeveel pagina's, soorten teksten ... met elk hun aparte specifieke prijs. Wij hebben voor jou simpele pakketten samengesteld. Kies je een van deze, dan sta je nooit voor verrassingen.

Mini

Martijn bouwt een website in jouw huisstijl, waarop Marlies jouw verhaal klaar en duidelijk vertelt. Cyberveiligheid en zoekmachine-optimalisatie spelen een belangrijke rol. Dankzij een contactformulier met gepersonaliseerde vragen win je bovendien tijd. Perfect voor kleine zelfstandigen.

1500

Basic

Wij bouwen speciaal voor jouw bedrijf een moderne website met krachtige teksten. SEO en cybersecurity zijn ook hier de standaard, net als een gepersonaliseerd contacformulier. Dankzij een content­management­systeem (CMS) kun jij je websiteteksten en -foto's makkelijk op elk moment aanpassen.

2450

Pro

Met Pro kies je voor tijdswinst. Automatisch offertes opmaken, afspraken inplannen of wat je maar wil. Onze automatisatie-oplossing op maat vertrekt vanuit jouw noden. Uiteraard krijg je ook een veilige website in je huisstijl, gevuld met krachtige SEO-teksten. Je websitecontent pas je eenvoudig zelf aan met het inbegrepen content­management­systeem.

3950

Ultra

Jouw website wordt unieker dan uniek. We zitten samen aan tafel en bespreken alles van de eerste lijntekening tot het laatste leesteken op je website. Door de één-op-één-sessies volg je het project vanop de eerste rij op en hou je de touwtjes stevig in handen. Voor zoekmachineoptimalisatie, cyberveiligheid en een contentmanagementsysteem betaal je uiteraard niks extra.

8550

Wat is er inbegrepen?

Als we zeggen dat we gaan voor duidelijkheid, menen we dat ook. Afhankelijk van welk pakket je kiest, zijn andere features inbegrepen. Wat je in welk pakket krijgt, zie je hieronder in ons handige overzicht. Toch nog vragen? Wij staan voor je klaar.

Mini Basic Pro Ultra
Meest gekozen door Kleine zelfstandigen Kleine bedrijven Gevestigde waarden Creatieve geesten
Websiteontwerp op maat
Bouw van de website
Copywriting: aantrekkelijke Nederlandstalige webteksten
Statistieken over bezoekers
Bescherming tegen hackers
Contactformulier met
gepersonaliseerde vragenlijst
Content­management­systeem:
website zelf aanpassen
Geautomatiseerde processen:
afsprakensysteem, prijsberekening …
Één–op–één design– en copysessies
Maandelijkse kost €19 €29 €29 op maat

FAQ

Welk pakket heb ik nodig?

Het websitepakket dat bij jou past, ligt aan het doel van je website en je eigen voorkeur. Wil je graag een online plek voor je bedrijf, waar iedereen klaar en duidelijk kan lezen wat je doet, wanneer je open bent, en hoe alles in z'n werk gaat? Dan kies je best voor CKX Mini. Dit is het meest gekozen pakket door kleine zelfstandigen.

Houd je de inhoud van je website graag zelf up-to-date met nieuwe openingsuren, foto's van je nieuwste collectie of interessante blogposts? Kies dan voor het CKX Basic. Dan krijg je alles van CKX Mini plus een contentmanagementsysteem.

Dankzij CKX Pro levert jouw website niet enkel tijdswinst op door informatie te bieden, maar ook door taken automatisch van je over te nemen. Online afspraken inplannen, onmiddellijk offertes berekenen en doorsturen: je website doet het in jouw plaats.

Met CKX Ultra draaien we de rollen om. Jij weet al wat je wil, hoe het er moet uitzien en hoe je de boodschap wil vertellen. Van start tot einde helpen Martijn en Marlies je om jouw droomwebsite werkelijkheid te laten worden.

Wat is een content­management­systeem (of CMS)?

Elke website bestaat achterliggend uit code. Om de teksten, volgorde of foto's op je website te veranderen, moet de code van de website veranderen. Als je voor CKX mini gekozen hebt, doet Martijn dat graag voor jou. Stuur hem gewoon een berichtje, dan past hij het aan. Achteraf stuurt hij je de factuur voor zijn werktijd.

Als je je website vaker wilt updaten, bijvoorbeeld met blogposts of foto's van nieuwe collectie of apparatuur, is het waarschijnlijk goedkoper om voor een Basic website te gaan. Bij zo'n Basic website zit een contentmanagementsysteem, ook wel CMS genoemd. Daarmee kun jij inloggen op de website en zelf aanpassingen doen zonder dat je in de code moet duiken.

Bij mijn nieuwe website wil ik ook een nieuw logo. Kan dat?

Natuurlijk! Martijn ontwerpt graag een nieuw logo voor jouw bedrijf. Je kan rekeken op een meerkost van ongeveer €500 voor het ontwerpen van een nieuw, modern logo volgens jouw smaak en eventueel huisstijl.

Wat als ik toch aanpassingen wil doen aan mijn website in mijn CKX Mini-website?

Omdat je niet kiest voor een CMS, kun je zelf geen aanpassingen doen. Natuurlijk betekent dat niet dat de teksten op je website in steen staan gebeiteld. Je hebt twee opties om aanpassingen te doen:
 

  • Je kiest voor een upgrade naar een CKX Basic-pakket. Martijn zorgt er voor dat jouw website toch een CMS krijgt. Daarmee kun je in de toekomst zo veel aanpassingen doen als je wilt. De prijs van zo'n upgrade is het verschil in prijs tussen het CKX Mini- en Basic-pakket op het moment dat jij de upgrade nodig hebt.

  • Pas je niet zo vaak foto's of teksten aan, is het waarschijnlijk goedkoper om Martijn te vragen om de aanpassing voor je te doen. Daar betaal je €20 per kwartier voor. Een kleine aanpassing is meestal een half uurtje werk, een nieuwe pagina of nieuwe foto's kan wat langer duren.

Heb ik nog kosten naast de aankoop van een pakket?

Een websitepakket bij CKX kopen kun je vergelijken met een sleutel-op-de-deur-project. Zodra je er woont, zijn er vaste kosten zoals nutsvoorzieningen. Bij een website is dat ook zo: je betaalt vaste kosten om de website online te houden en te zorgen dat hij goed (en snel!) toegankelijk blijft. Eigenlijk betaal je dus voor je adres op het web en het onderhoud. Dat kost in totaal €19 per maand zonder CMS en €29 per maand met CMS. Naar een speciaal beveiligingspakket hoef je niet te upgraden, want alle CKX-websites zijn standaard veilig.

Klaar om je klanten online te begroeten?

Neem contact op