Twee nieuwe websites mét betrouwbare hosting voor Thomas Erkens

Tuinaannemer Thomas Erkens benaderde CKX voor digitale ondersteuning. Een ontwerp voor zijn twee websites had hij al, maar ze moesten wel nog gebouwd worden. Je leest het goed, niet één maar twee websites: naast zijn eigen tuinaanlegbedrijf is hij ook de trotse eigenaar van Poels. Daarmee specialiseert hij zich in zwemvijverbouw.

Thomas Erkens had al een helder beeld van wat hij wilde voor beide websites, van het design tot de teksten. Bij CKX vond hij een betrouwbare partner voor de nauwkeurige uitvoering van zijn visie.

Met de bouw van de websites vertaalden we het ontwerp en de copy, die door andere partners van Thomas werden aangeleverd, naar een gebruiksvriendelijke en veilige online ervaring.

Daarnaast nemen we de hosting voor onze rekening, waarmee een stabiele online omgeving voor de websites gegarandeerd is. Ook het periodieke onderhoud maakt daar deel van uit, zodat de websites up-to-date blijven én optimaal blijven presteren. Ook met dit project slaagt CKX in zijn doel om klanten een zekere gemoedsrust te geven, wetende dat hun online aanwezigheid in goede handen is.

Klaar om je klanten online te begroeten?

Neem contact op