Klaar voor de toekomst dankzij een moderne website

Het Noord-Limburgse bedrijf EcoHeat Innovations specialiseert zich in energie-efficiënte oplossingen voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Warmtepompen, zonnepanelen, airconditioning, ventilatie en verwarmingssystemen hebben geen geheimen voor hen. Met een nadruk op duurzaamheid, kwaliteit en efficiëntie streeft EcoHeat Innovations ernaar om elk huis comfortabel en toekomstbestendig te maken. Om zelf als bedrijf ook klaar voor de toekomst te zijn, schakelde het bedrijf CKX in. Marlies en Martijn bouwden een professionele website met krachtige teksten, een handig digitaal uithangbord om 24/7 klanten te informeren.

Moderne website met krachtige teksten voor EcoHeat Innovations. Dankzij CKX is de intallateur van warmtepompen en zonnepanelen klaar voor de toekomst.

Martijn realiseerde en implementeerde een ontwerp op maat dat de moderne, innovatieve aard van EcoHeat weergeeft. Het responsive design is geoptimaliseerd voor gebruiksvriendelijkheid op alle apparaten. Naast de informatieve websitepagina’s hebben we extra functies geïntegreerd zoals een projectportfolio, reviews en een praktisch contactformulier. Ook de hosting nemen we voor onze rekening.

Marlies kroop in haar pen om de diensten en waarden van EcoHeat helder uit te leggen. Zowel informatief als aantrekkelijk wekken de teksten de interesse van bezoekers en converteren hen naar leads. Daarnaast hielp CKX met het opzetten van een Google bedrijfspagina en de mailboxen. Zo verloren we ook de SEO en communicatie niet uit het oog.

Sinds dit project beschikt EcoHeat Innovations over een krachtige website die even duurzaam en efficiënt is als de oplossingen die ze aanbieden.

Klaar om je klanten online te begroeten?

Neem contact op