Een flexibele digitale oplossing voor Kids4Kids

CKX voorziet Kids4Kids, een vzw met een hart voor sport en kinderen, van verschillende digitale oplossingen voor hun dynamische behoeften. Zo kan de organisatie haar missie doeltreffend uitdragen en een groter publiek aanspreken.

De vzw Kids4Kids geeft kinderen een platform om leeftijdsgenoten te helpen aan de hand van leuke en laagdrempelige sportinitiatieven en zo geld op te halen. Hiermee kunnen de kinderen tegelijk hun sociaal engagement tonen en zich mobiliseren voor kwetsbare kinderen.

CKX biedt de vzw digitale oplossingen om deze visie te ondersteunen en hun boodschap verder te verspreiden. Aanvankelijk hadden ze een eenvoudige website nodig om hun activiteiten, evenementen en projecten bekend te maken. Ook foto's en teksten makkelijk kunnen delen, was een belangrijke vereiste. Al snel groeiden hun digitale behoeften en zagen ze het potentieel voor meer. Wij speelden daarop in met op maat gemaakte tools om onder andere in te schrijven en te betalen. Ook voor wervende teksten schakelt Kids4Kids CKX in. Dankzij onze copywritingdiensten komen o.a. hun missie, visie en doel nu duidelijker en aantrekkelijker dan ooit naar voren op de website. De persberichten genereren extra media-aandacht.

Bij CKX spelen we voortdurend in op de veranderende behoeften van onze klanten. Ons multidisciplinair team is trots om Kids4Kids een platform te bieden waar ze hun groot hart voor sport en kinderen kunnen delen met de wereld. Dat de website goed beveiligd is tegen hacking vinden we evidenter dan evident.

Wat vindt Kids4Kids van CKX?

Nu je onze kant van dit succesverhaal hebt gelezen, ben je vast ook benieuwd naar wat Kids4Kids te zeggen heeft.

Wil jij ook een succesverhaal met ons schrijven?

Neem contact op

Ik wil Marlies en Martijn bedanken voor de aangename lopende samenwerking met onze VZW Kids4Kids. Vanaf het begin stonden ze open om ons op weg te helpen voor een nieuwe website. Hun creatieve ideeën hebben ervoor gezorgd dat we een unieke website hebben. De snelle opvolging en aanpassingen maken de samenwerking compleet.

Icoontje van een quote
Foto van Philippe Geladé
Philippe Geladé
Zaakvoerder, Kids4Kids