De online én offline aanwezigheid van Kitvoegwerken Luc Luyckx

Zoals je aan de naam al hoort, specialiseert Kitvoegwerken Luc Luyckx zich in exclusieve kitwerken en voegen. Of het nu gaat om sanitair kitwerk, het vervangen en afdichten van glas, binnen- en buitenkitwerk, of voegwerk tussen ramen en muren, Luc brengt samen met zijn vrouw Elly meer dan 30 jaar ervaring en toewijding naar elk project.

CKX nam zowel het online als offline visitekaartje van Kitvoegwerken Luc Luyckx voor zijn rekening. Om te beginnen ontwierp Martijn een nieuw logo en een complete huisstijl voor het bedrijf van zijn papa. Daarna ontwierp hij visitekaartjes, nam hij de fotografie voor zijn rekening en bouwde hij een website die aan alle moderne standaarden voldoet. Naar een speciaal beveiligingspakket hoefde Luc niet te upgraden, want alle CKX-websites zijn standaard veilig.

Marlies leverde vervolgens krachtige, SEO-geoptimaliseerde teksten die de website naar een hoger niveau tillen. Zowel zoekmachines als potentiële klanten vallen hiervoor als we het grote aantal offerte-aanvragen via het contactformulier mogen geloven. De website, waar klanten antwoorden vinden op al hun vragen, is op hele korte tijd een sterke tool geworden om nieuwe klanten aan te trekken voor Kitvoegwerken Luc Luyckx.

Ook het hostingpakket verzorgt CKX. Zo is het bedrijf altijd prima online vindbaar zonder dat Luc zich zorgen hoeft te maken over technische problemen.

Van logo- en webdesign, tot hosting en contentcreatie, onze nauwe samenwerking met Kitvoegwerken Luc Luyckx weerspiegelt hoe we met onze klanten omgaan bij CKX.

Wat vindt Kitvoegwerken Luc Luyckx van CKX?

Nu je onze kant van dit succesverhaal hebt gelezen, ben je vast ook benieuwd naar wat Kitvoegwerken Luc Luyckx te zeggen heeft.

Wil jij ook een succesverhaal met ons schrijven?

Neem contact op

Deze man heeft me een geweldige website bezorgd. De site oogt niet alleen mooi en fris, maar is daar bovenop zeer effeciënt. Ik krijg erg veel aanvragen om offertes op te maken via de website. Een echte aanrader als je zoekt naar een goede 'website-bouwer'!!

Icoontje van een quote
Foto van Luc Luyckx
Luc Luyckx
Zaakvoerder, Kitvoegwerken Luc Luyckx