Drie keer meer offerteaanvragen voor Vergrimenietje

Als geboren entertainer zorgt Marijke als Vergrimenietje dat elk (kinder)feest in en rond Hasselt onvergetelijk wordt. Of het nu met kinderanimatie, kindergrime, gekke haren, glittertattoos of een compleet verjaardagspakket is, Vergrimenietje maakt elke gelegenheid speciaal. CKX zorgde voor een complete digitale transformatie: Marijkes verouderde website die niet meer aan haar behoeften voldeed, werd vervangen door een moderne website met krachtige, zoekmachinegeoptimaliseerde teksten.

CKX creëerde een volledig nieuwe website voor Vergrimenietje, met de nadruk op een gebruiksvriendelijke navigatie. Geïnspireerd door haar levendige huisstijl weerspiegelt het nieuwe design de leuke en creatieve persoonlijkheid van haar merk zonder de volwassen bezoekers een kinderachtig gevoel te geven. Daarnaast zorgde Martijn ervoor dat Vergrimenietjes site niet alleen veilig is, maar ook probleemloos werkt dankzij ons hostingpakket.

Beelden zeggen meer dan woorden, maar bij CKX geloven we in het samenspel ervan. Marlies ging dus met de teksten aan de slag. De oude teksten vormden de basis voor nieuwe content. Die werd aangevuld met extra, strategisch gekozen informatie. Op de nieuwe site van Vergrimenietje tonen de heldere, SEO-geoptimaliseerde teksten de meerwaarde van professionele copywriting aan. En dat werkt. Marijke krijgt nu meer dan drie keer zoveel offerteaanvragen via haar website.

Deze samenwerking met Vergrimenietje is een prachtig voorbeeld van hoe we onze klanten ondersteunen in hun groei en hun eigenheid helpen behouden.

Wat vindt Vergrimenietje van CKX?

Nu je onze kant van dit succesverhaal hebt gelezen, ben je vast ook benieuwd naar wat Vergrimenietje te zeggen heeft.

Wil jij ook een succesverhaal met ons schrijven?

Neem contact op

In vergelijking met mijn oude website krijg ik nu veel meer offerteaanvragen via het contactformulier. Heel tevreden van mijn CKX-website!

Icoontje van een quote
Foto van Marijke Vandekerckhove
Marijke Vandekerckhove
Zaakvoerder, Vergrimenietje