Eindelijk een coole website voor Airco Koeling David

Wie in Limburg en omstreken een airco, warmtepomp of warmtepomp-boiler wil laten installeren is bij Airco Koeling David uit Sint-Truiden aan het juiste adres. David staat bekend om zijn kwaliteit en eerlijke prijzen. Hij klopte bij CKX aan om zijn gedateerde website om te ruilen voor een moderne en veilige versie.

We zijn bijzonder trots op de geslaagde samenwerking met Airco Koeling David. De informatie van de oude website was een eerste vertrekpunt voor de nieuwe. De oude teksten werden in een nieuw jasje gestoken, met extra aandacht voor SEO. Uit de informatie die David aanleverde, ontstonden nieuwe webpagina’s en gerichte blogposts. In combinatie met een cool design leverde dat een prachtig resultaat op. Dankzij de heldere informatie, aangevuld met gerichte blogposts weten potentiële klanten nu prima wat ze kunnen verwachten.

Wie daarna een offerte aanvraagt, komt ook in contact met het vernieuwde contactformulier. In plaats van een traditioneel standaardformulier zorgen gerichte vragen nu dat geïnteresseerden sneller en efficiënter een offerte in hun mailbox krijgen.

Automatische offertes opmaken en versturen was nog een brug te ver voor Airco Koeling David. Maar we staan nu al klaar om dit in de toekomst te implementeren. Bij CKX zijn we ervan overtuigd dat een bedrijf blijft evolueren veranderen. Onze aanpak flexibel en proactief, zodat we kunnen blijven meegroeien met het bedrijf.

Wat vindt Airco Koeling David van CKX?

Nu je onze kant van dit succesverhaal hebt gelezen, ben je vast ook benieuwd naar wat Airco Koeling David te zeggen heeft.

Wil jij ook een succesverhaal met ons schrijven?

Neem contact op

Zeer fijne samenwerking met CKX. Na enkele vragen van Martijn over wat voor mij belangrijk was heeft CKX een website ontworpen die aan alle verwachtingen voldeed. Het ontwerp is strak, overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk. Een aanrader voor iedereen die meer verwacht van een professionele website!

Icoontje van een quote
Foto van David Welvaerts
David Welvaerts
Zaakvoerder, Airco Koeling David