Bereik je klanten online met een professionele website

CKX - jouw websitebouwer en copywriter in Bilzen en omstreken

Illustration of a browser Illustrator of a person adding a folder icon to the browser Illustration of a person placing an image on the browser Illustration of a person trying to help position the image

Klanten tevreden van onze kwaliteiten

Hoe val je online op?

Moderne website

Een mooie etalage of een origineel visitekaartje laat je offline opvallen. Online maak je indruk met een moderne website. Die vormt je digitaal uithangbord en bepaalt je online uitstraling. Als je website er verzorgd en up-to-date uitziet, associëren (potentiële) klanten die eigenschappen ook met jouw bedrijf. En dat is precies wat je wil!

Lees meer

Krachtige teksten

Je eigen woorden omgezet in krachtige, duidelijke teksten die er ‘boenk op’ zitten, trekken extra klanten naar je bedrijf. Geen ellenlange epistels, wel bondige uitleg met behoud van je eigenheid. Spreek jij de taal van je klanten? Dat is voorwaarde nummer één voor succes.

Lees meer

SEO

Websiteteksten moeten niet alleen mensen, maar ook machines overtuigen. Door de principes van SEO-copywriting of zoekmachine-optimalisatie toe te passen, word je sneller gevonden op Google. Dankzij de juiste zoekwoorden op de juiste plaatsen trek je in 1, 2, 3 meer klanten aan. Win-win!

Lees meer

Bij CKX is je website in goede handen.

Aangenaam, wij zijn Martijn en Marlies, de bezielers van CKX. We slaan niet alleen de handen in elkaar om van ons huis in Bilzen een echte thuis te maken, maar ook om voor jou de website van je dromen te realiseren. De kwaliteiten hadden we al, en een bedrijfsnaam was snel gevonden met twee achternamen die op dezelfde letters eindigen.

  • Gediplomeerd
    Bij CKX vliegen de diploma’s je om de oren. Een Master in de Informatica en Master in het Vertalen vormen onze basis, maar daarnaast kunnen we ook nog diploma's in vertaaltechnologie, SEO-copywriting en onderwijs voorleggen. In onze prijzenkast vind je enkele trofeeën van internationale cybersecurity-wedstrijden.
  • Ervaren
    Marlies heeft haar hele leven al iets met taal en tilt met haar magie al meer dan vijf jaar teksten naar een hoger niveau. Martijn timmert al acht jaar aan zowel websites, webapplicaties, als een veiliger web.
  • Twee-in-één
    Door onze nauwe samenwerking vormen de technologie achter je website, het design en de teksten vanaf het begin één geheel. Zo spelen alle elementen veel beter op elkaar in. Dit is heel anders dan de traditionele aanpak waarbij een bedrijf je website ontwikkelt terwijl een ander bedrijf je teksten schrijft of vertaalt, en je achteraf alles moet inpassen in de website.
Marlies en Martijn, copywriter en webdeveloper bij CKX

Je website helpt je doelen te verwezenlijken.

Een website hoeft niet alleen maar een digitaal uithangbord te zijn. Wil je nieuwe klanten aantrekken via Google? Tijd winnen met digitale applicaties? Je prijzen verhogen door een meer optimale vraag- en aanbodcurve? Bij CKX is je website in (vier) goede handen.

Win tijd

Computers zijn experts in routine-taken uitvoeren. Laat je CKX-website jouw taken overnemen, zoals offertes genereren of afspraken inplannen. Jij wint tijd, en je klanten ook!

Vergroot je klantenbestand

Meten is weten. Dankzij data analytics krijg je een handig overzicht van je aantal bezoekers, verkoopcijfers en contacten. Met die inzichten kun je aan de slag om je bedrijf verder uit te bouwen.

Blink uit op Google

Door SEO-principes toe te passen en zoekwoorden op strategische plaatsen te vermelden, verschijnt je website hoger in Google. Zo trek je extra bezoekers en dus klanten aan.

Projecten waar we trots op zijn

Samen én apart realiseerden we al een hele hoop leuke projecten waarop we écht trots zijn. Neem een kijkje en doe gerust wat inspiratie op.

Duidelijke prijzen

Een website kan complex zijn, maar de prijs hoeft dat niet te zijn. Je hoeft geen ingewikkelde combinaties te makken tussen verschillende soorten hosting, hoeveel pagina's, soorten teksten ... met elk hun aparte specifieke prijs. Wij hebben voor jou simpele pakketten samengesteld. Kies je een van deze, dan sta je nooit voor verrassingen.

Mini

Martijn bouwt een website in jouw huisstijl, waarop Marlies jouw verhaal klaar en duidelijk vertelt. Cyberveiligheid en zoekmachine-optimalisatie spelen een belangrijke rol. Dankzij een contactformulier met gepersonaliseerde vragen win je bovendien tijd. Perfect voor kleine zelfstandigen.

1500

Basic

Wij bouwen speciaal voor jouw bedrijf een moderne website met krachtige teksten. SEO en cybersecurity zijn ook hier de standaard, net als een gepersonaliseerd contacformulier. Dankzij een content­management­systeem (CMS) kun jij je websiteteksten en -foto's makkelijk op elk moment aanpassen.

2450

Pro

Met Pro kies je voor tijdswinst. Automatisch offertes opmaken, afspraken inplannen of wat je maar wil. Onze automatisatie-oplossing op maat vertrekt vanuit jouw noden. Uiteraard krijg je ook een veilige website in je huisstijl, gevuld met krachtige SEO-teksten. Je websitecontent pas je eenvoudig zelf aan met het inbegrepen content­management­systeem.

3950

Ultra

Jouw website wordt unieker dan uniek. We zitten samen aan tafel en bespreken alles van de eerste lijntekening tot het laatste leesteken op je website. Door de één-op-één-sessies volg je het project vanop de eerste rij op en hou je de touwtjes stevig in handen. Voor zoekmachineoptimalisatie, cyberveiligheid en een contentmanagementsysteem betaal je uiteraard niks extra.

8550

Weet je niet wat het beste bij jou past? Bekijk meer details op de prijzenpagina of neem contact op.

Onze klanten aan het woord

Het is voor ons natuurlijk gemakkelijk om te zeggen dat we morderne websites bouwen, krachtige teksten schrijven of mooie logo's maken. Je mag ons op ons woord geloven. Nog twijfel? Lees gerust wat onze klanten te vertellen hebben over CKX.

Een babbel kost nul euro.

Martijn bezorgt je graag meer info, of helpt je met het kiezen van het juiste pakket voor jouw nieuwe CKX-website. Zin in zomaar een babbeltje? Ook welkom!

Bedankt voor je bericht, we antwoorden zo snel mogelijk.

Klaar om je klanten online te begroeten?

Neem contact op